marți, 11 octombrie 2016

MINCIUNI marca NĂSTASE !


Pretinsul ”salvator”, Andrei Năstase, candidat la funcția de președinte al RM, prins din nou cu minciuna în gură.
De acestă dată, Năstase sau ”Filat2”, a ”fericit poporul” în satul Budești la întâlnirea cu cetățenii. Mai jos aveți datele și amănuntele exacte de la întâlnire, dar și textul comunicatului de pe pagina de facebook a lui Filat2.  
În imaginile de mai jos aveți și imagini care confirmă acest lucru.
Lucruri diametral opuse, însă în viziunea platformustului totul este bine și el este cel care va ferici poporul, chinuit, amăgit și profitând de necazul lor. 


”La data de 10.10.16 locuitorii sat. Budești (20-30 la nr.) sau întâlnit cu candidatul la funcția de președinte Andre Nastase.

Pe pagina sa de facebook, dlui spune că ,,discuțiile cu locuitorii au fost foarte bune,, , însă vreau să fac anumite precizări.
În primul rând are un comportament foarte agresiv.
Discuția a început despre manipularea oamenilor de către instituțiile mass media, comparând Publica TV cu Jurnal TV.
Personal i-am dat replică,  dacă tot promovează valorile europene trebuie să fie corecți, să respecte legea, așa că am spus că nu privesc nici Publica lui Plahatniuc, nici Jurnalul Țopilor.
Un alt moment interesant e că nu a început cu critica către Plahotniuc, Dodon, ș.a. dar a început dur să o atace pe ,,podruga sa,, cu care merge umăr la umăr (pentru identificarea candidatului unic).
Întrebându-l de ce? a evitat să răspundă...
Mai mult, foarte deranjat a fost de sloganul electoral a dlui Președinte Mihai Ghimpu ,,Uniți pentru Unire,, în acest fel ofensând o mare parte din populația care-și dorește reîntregirea neamului Românesc.
Nu mai vorbesc de un omulean (poate era un pic servit) care a atins tema despre Țopi, nănași, aeroport, în genere ”i-a sărit țandra” candidatului, iar omuleanul bruscat a fost dat afară, fiind numit, bețivan, că ești un nimeni, și alte cuvinte ofensatoare.
De menționat că în susținerea omuleanului, încă vreo 3 persoane au părăsit sala, probabil în semn de protest.
Iată așa candidați avem noi la funcția de președinte!!!! ”(Valeriu Bogdan)


VS
”Împreună cu echipa am mers și voi merge în continuare prin satele și orașele țării. Pentru mine este important ca agenda politică să fie construită în baza problemelor și grijilor reale pe care le au cetățenii. Am avut o discuție foarte bună cu locuitorii din Budești. Oamenii vor să fie auziți, doar că așa - zișii guvernanți nu coboară din fotoliile lor comode ca să discute cu propriul popor. Le este frică, se tem să nu fie huiduiţi şi alungaţi.”  (Andrei Năstase)

















P.S. Imaginea spune totul: Năstase=Filat2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu