marți, 29 martie 2016

Stataliști sau sataniști?


De ce e necesar să încalți două perechi de pantofi concomitent?
Vineri, 25 martie 2016 în ședința Parlamentului s-a încercat o diversiune politică prin votarea unui proiect de lege, care ar confirma neutralitatea Republicii Moldova.
Or, cei care au propus acest proiect nu cunosc "Declarația de independență" și "Constituția", fapt pe care nu-l cred. Dragostea și lăcomia față de milioanele de dolari de la Kremlin le-au provocat lucsația creierului și le-au tulburat mințile?
Ce faceți voi derutaților, pentru că în Declarația de Independență și în Constituție e stipulat expres statul de neutralitate a Republicii Moldova. Pentru ce mai e nevoie de o astfel de lege care este net inferioară față de Constituție și Declarația de Independența?
Nu ma miră faptul că această provocare o susțin cei ce zboară în fiecare săptămână la Moscova după indicații, instrucții și milioanele de dolari. Ei sunt niște roboței zombați ghidați la distanța prin telecomanda.
La ei sistemul cerebral e afectat de o boala incurabila- Moneymania. Tot mecanismul creierului lor (dacă a mai rămas ceva) are o logică perversă și e periculoasă chiar pentru ei însuși. 
Aceștia trebuie ignorați, dar mai bine compătimiți pentru că pe bolnavi, în special cei mintal, nu te poți supăra. Ei trebuie tratați însă mi se pare că e prea târziu, boala a avansat atât de mult încât a devenit incurabilă. 
Însă, cel mai mult m-a deranjat faptul că un deputat, care tot timpul încearcă să stea cu fundul pe două scaune, (acum încearcă pe trei) a declarat că nu e nimic strașnic, dacă o să votăm și această lege.
Argumentul de baza a fost "ca terciul cu mai mult unt nu o să se strice (casu maslom ne isportisi). Poate că e și corect, numai că în Parlament nu se fierbe terci, ci se adoptă legi.
După părea D-lui poate e așa, numai că vreau să-i aduc la cunoștință că multe grăsimi provoacă inițial grețuri apoi vome, și în final, grăsimile se cumulează în țesutul organelor și transformă organul în țesut adipos, inclusiv și creierul. Astfel de transformări pot duce la declarații și mai șovine de cât cele de vineri.
Aceștia nu sunt stataliști, după cum încearcă ei să se prezinte, sataniști, care dezbina poporul și sunt vânzători de Neam și Țara au chipul de om fără suflet (năluci). 
Și acum vă întreb: oare un om cu mintea sănătoasă încalță doua perechi de pantofi odată și pe cei rupți peste cei buni?
P.S. Neutralitatea este neconstituțională din momentul declarației acesteia, deoarece avem trupe străine de ocupație pe teritoriul statului (armata 14).

Autor: Gheorghe Brega,medic, deputat, ex-prim-ministru interimar al RM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu