sâmbătă, 31 ianuarie 2015

A D E V Ă R U L Parcarea de la Spitalul Clinic Republican


Vrei să faci ceva și-ți pun bețe-n roate, dar să nu mai faci nimic...”

    Personal am mers să văd ce se întâmplă la locul faptei, în urma atâta ”tam tam” legat de parcarea adiacentă SCR (Spitalul Clinic Republican). Și ce-mi văd ochii, oamenii muncesc, se construiește o parcare modernă cu aspect european de 5 nivele, respectiv mi-am dat seama că acolo nu este decât un conflict de interes între administrația capitalei și cercurile restrânse a conducerii SCR, posibile interese ale unor ”prieteni” ai Ministerului Sănătății (PLDM).











      Viitoarea parcare auto











                                                                                                                                              Vechea parcare auto



De ce deputatul liberal-democrat, fostul ministru al Sănătăţii, dr. Vladimir Hotineanu (imagini mai  jos, cu roșu),  nu a dat absolut nici o declarație, dar se afla printre protestatari…, interese?!
















    Am vorbit cu câțiva medici mai ”sinceri”, carte parcau autoturismele acolo, ei au relatat că cei care administrau garajul prea umblau cu șmecherii. 24 ore  costa 15 lei, însă doar pentru perioada zilei 7 lei, dacă ai parcat în timpul zilei și te răzgânde-ai că vrei să lași mașina pentru 24 ore, trebuia să mai achiți integral încă 15 lei (cei 7+15), plus nu prea aveau treabă cu bonurile fiscale, cinstit așa…?
  Deci, sperăm cât mai curând să se finalizeze lucrările de construcție, să  vedem o parcare europeană (vedeți și voi cât de OK va arăta noua parcare, credem că așa va fi), unde medicii să simtă diferența dintre calitate, comoditate, fiscalitate și răbdare.


 Șantierul de construcții










 Primul protest din fața SCR

P.S. Dintre  doamnele care apar mai sus în imagine, oare toate au automobile??? 
Nu mai bine o parcare auto europeană, decât una sovietică!?



Un comentariu:

  1. Autorul e diletant şi idee nu are de starea adevărată a lucrurilor.. să citească asta
    http://adevarul.ro/moldova/actualitate/mafia-terenurilor-capitala-ii-afacerea-parcarea-baietii-destepti-pun-mana-terenuri-proiecte-imobiliare-1_53e47bcd0d133766a81bac96/index.html

    RăspundețiȘtergere